MASFED 2017 YILI İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

MASFED 2017 YILI İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) 2017 yılı istişare toplantısı 4 Kasım 2017 Cumartesi günü İstanbul’da gerçekleştirildi.
İstanbul Anadolu Yakası Oto Galericiler Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Yemekli toplantıda; 25 Şehirden Dernek Başkanları,Üyeler ve Anadolu’nun çeşitli bölgelerinden İkinci El Otomotiv Esnaflarının da yer aldığı 100’ü aşkın katılımcı yer aldı.


Gümrük Ticaret Bakanlığı – MASFED İşbirliği ile hazırlanan ve yürürlüğe girecek İkinci El Otomobil Ticareti Yasası ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Mesleki Yeterlilik Kurumu ile Yürütülen Çalışmaların görüşüldüğü istişare toplantısında İkinci El Otomotiv Sektörünün sorunları görüşülüp yasa ve düzenlemeler hakkında bilgi verildi. 

Ev sahibi İstanbul Anadolu Yakası Oto Galericiler Derneği başkanı ve MASFED Başkan Yardımcısı Erdoğan Bayrak’ın Açılış konuşması ile başlayan yemekte sırası ile Mesleki Yeterlilik Eğitimi,İnternet Üzerinden E-Otomobil ticareti konuları görüşülürken Toplantının sonunda MASFED Başkanı Aydın Erkoç bir teşekkür konuşması yaparak katılımcılara seslendi. MASFED İstişare toplantıları 2018 yılında da artarak devam edecek.