MOTORLU ARAÇ SATICILARI FEDERASYONU’NUN 23. ÜYESİ MUĞLA İLİ OLDU

MOTORLU ARAÇ SATICILARI FEDERASYONU’NUN 23. ÜYESİ MUĞLA İLİ OLDU

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED)‘ İn Türkiye genelindeki çalışmaları devam ediyor. Türkiye Genelinde Sayıları 35 Bini aşan, İkinci El Otomotiv Alım -Satım Sektörünü (Galeriler) Temsil Eden Federasyonumuza son katılım Muğla Galericiler Derneği’nden Geldi.

Muğla Merkez Başta Olmak Üzere Milas, Bodrum, Marmaris, Köyceğiz, Ortaca gibi İlçeleri de temsil eden Muğla Galericiler Sitesi MASFED Üyesi 23. İl Oldu.

MASFED Başkanı Sayın Aydın Erkoç ve beraberindeki Heyet 16 Mayıs 2017 ‘de İlk Olarak Muğla Merkez Galericiler Sitesini Ziyaret Ederek İncelemelerde Bulundu.

Muğla Galericiler Derneği Başkanı Sayın Ömer Kaya İle Başkan Yardımcısı Sayın Güray Onay’ın ev Sahipliği Yaptığı, Aydın 2.El Oto Alım Satımcıları Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı ve MASFED Ege Bölgesi Sorumlusu Sayın Hasan Yoğurtçu’nun da Hazır Bulunduğu ziyarette, Muğla İlindeki Çalışmalar, sektör temsilcilerinin yaşadığı sıkıntılar ve çözüm önerileri görüşüldü.

Muğla Galericiler Derneği’nin İlçeler İle Birlikte Düzenlediği Moral Ve Dayanışma Gecesinde de Muğla Galericiler Derneği’nin Masfed’e Üyeliği İlan Edildi. Muğla Merkez Menteşe Belediyesi Başkanı Sayın Bahattin Gümüş’ün de yer aldığı Gecede Konuşan Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu Başkanı Sayın Aydın Erkoç: Muğla İline Gösterdiği ilgiden dolayı Teşekkür Ederek ’’7 Yıl Önce Birkaç İlimiz ile Çıktığımız Yolda, Bugün Muğla İle Birlikte Daha Da Güçlendik Ve 23 İle Ulaştık.’’dedi.

Başkan Erkoç: ‘’Sizlerden Aldığımız Güç İle Mesleğimizin Daha Saygın Ve Kaliteli Bir Şekilde İcra Edilmesi İçin Elimizden Gelen Gayreti Gösteriyoruz. Gümrük Ve Ticaret Bakanlığımız İle Birlikte Yürüttüğümüz Çalışmalar neticesinde Başta Mesleğimizin Avrupa Normlarında Standart’a Kavuşması Ve Kayıt Dışılığın Önlemesi konularında Olmak Üzere İkinci El Kara Taşıtları Kanunu, Gümrükte El Konulan 2.El Araçlarla İlgili Yeni Yasal Düzenleme, Mesleki Yeterlilik Ve Sertifika Çalışmaları, Kdv ‘ye İlişkin Düzenlemeler, Noterlerin Hafta Sonu Çalışması, 2.El Araç Bilgilerine Erişim Konuları İle İlgili Pek Çok Çalışmada Bulunduk Ve Bulunmaya Devam Ediyoruz. Muğla İlimiz Ve Sektör Temsilcisi Meslektaşlarımız Gücümüze Güç Kattı Bundan Sonrada Durmadan Dinlenmeden Yolumuza Emin Adımlarla İlerleyeceğiz. Hayırlı Uğurlu Olsun.’’ şeklinde Konuştu.

Gecede Muğla Galericiler Sitesi adına Başkan Ömer Kaya tarafından SAYIN Aydın Erkoç ve SAYIN Hasan YOĞURTÇU’ya teşekkür plaketleri takdim edilirken, MASFED Başkanı SAYIN Aydın ERKOÇ’da Günün Anısına Muğla Galericiler Derneği Başkanı SAYIN Ömer KAYA ‘ya Maket Araba Hediye etti.