“KARAR DA MİLLETİN SÖZ DE MİLLETİN”

Milletimiz Güçlü Türkiye için; kararlı duruşuyla “ Karar da Milletin Söz de Milletin” diyerek Türkiye’ nin aydınlık geleceği için “EVET” demiştir.

Türk Milleti 15 Temmuz’da Demokrasiye sahip çıktığı gibi 16 Nisan günü de verdiği kararla Türkiye ve demokrasinin karşısında olanlara tavrını bir kez daha göstermiştir. Milletimizin kritik dönemlerde gösterdiği sağduyusu, Türkiye’yi karışıklık içine sokmak isteyenlere fırsat vermeyerek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a olan güvenini ortaya koymuştur.

2017 Türkiye’nin atılım yılı olacaktır ve 2023 hedeflerine karşılaştığımız brokratik engeller azalarak ve Ülkemizi yarınlara taşıyacak yapısal reformlar yaparak ilerleyeceğiz.

Aydın ERKOÇ
MASFED-BOD-OTONOMİ
Yönetim Kurulu Başkanı

15 yıldır istikrarı ile ticaretten ekonomiden yatırımlardan ülkemizin refah içinde kalkınmasındaki başarısı ortadadır. Bundan sonra da Halkımız, güven ve istikrar ortamının devamı yönünde görüş bildirmiştir. Demokrasilerin birleştirici unsuru ile yeni Anayasanın toplumu birleştirecek şekilde düzenleneceği ve milletimize fayda sağlayacağı tartışılmaz bir gerçektir.